Bemutatkozunk.

 

ÁRNYAS OPTIKA - OPTOMETRIAI RENDELŐ

 

Az Újtelep egy kis utcájában, az Árnyasban, egy családi házban kialakított optikai szolgálat. Két, számunkra létfontosságú dolog, a család és a hivatás összefonódásaként jött létre. Így magyarázható a családias légkör, ami úgy gondolom a pácienseinket is megérinti.

 

Fő tevékenységünk a látásvizsgálat és az optikai korrekció felírása, elkészítése,  szemüveg vagy kontaktlencse formájában. Szoros kapcsolatban állunk a városunkat szemészetileg ellátó Bély Zsuzsa doktornővel.  Hozzá irányítjuk azokat a pácienseinket, akiknek mélyrehatóbb szemészeti vizsgálatra van szüksége.

 

Tevékenységünk része a binokuláris látásvizsgálattal, aminek segítségével feltérképezhető és korrigálható lett a makacs fizikai, pszichikai, lelki terhelésre fokozódó fejfájások jelentős része. Másik  területünk a kontaktlencsék illesztése, betanítása és viselésének követése. Nagy örömünkre szolgál, hogy munkánk során szabad szakmai döntéseket hozhatunk, pácienseink érdekeinek legmesszemenőbb szem előtt tartásával. Értem ez alatt a szemüveg vagy kontaktlencse típusának kiválasztását. Fontos számunkra minden korosztály a nyugdíjastól az óvodásig! Szemüvegkeret választékunkat is ez alapján frissítjük folyamatosan. Törekszünk az ár-érték arányra, a legjobb minőségre ,a tisztességes árképzésre.

 

Fontos számunkra, hogy divatos keretekből, az esztétikum és a szakmai elvek alapján ajánljunk szemüvegkeretet a hozzánk betérőknek. Szemüveglencse tekintetében az Essilor  termék palettáját használjuk leginkább, de más lencse gyártóval is (ZEISS, HOYA) kapcsolatban állunk. Folyamatos lencse akciókkal és újdonságokkal várjuk vásárlóinkat! Ebben segít, hogy tagja vagyunk az OPTIK PLUS kereskedelmi  csoportnak, ami hozzásegít minket, hogy naprakészek és versenyképesek legyünk az Önök még nagyobb megelégedettsége érdekében. Optometriai rendelőnk jelenleg kedden és szerdán várja Önöket, a várakozás elkerülése miatt, a látásvizsgálatra időpont egyeztetés javasolt!

 

Kérem forduljon hozzánk bizalommal várjuk rendelésünkön. Ne feledje időpont egyeztetés szükséges!