Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Törökbálinti Városi Majális 2012

Kedves Olvasó!

Az idei Városi Majálisra a Törökbálinti Tavaszi Napok rendezvénysorozat keretei között április 30. került sor. Törökbálint legnagyobb szabadtéri rendezvényét az idén az időjárás a kegyeibe fogadta és gyönyörű szikrázó napsütésben telt el a nap.

A rendezvény szervezői folyamatosan az időjós oldalakat figyelték, hogy vajon milyen időre számíthatnak a rendezvény napján, szerencsénk volt...

 A majális hivatalos megnyitója előtt az egyesületek és a vendégek szalagokkal díszítették fel a május fát, amelyet ezután a falugazda csoport tagjaival és a segítő polgármesterekkel könnyedén és rutin szerűen emelték fel a magasba. A majálist Turai István polgármester nyitotta meg a színpadon, egyben köszöntötte testvértelepüléseink, illetve meghívott vendégeink tagjait. Az idén is jöttek hozzánk szép számmal más településekről illetve testvérvárosainkból is. Itt volt Süssen, Nagytárkány, Székelyudvarhely, Negyed, Székelyderzs, Bük, Biatorbágy. Hatalmas erővel és jókedvvel kezdtek neki a helyi civilszervezetek az ételek elkészítésének, amit egésznap kínáltak a vendégek részére. Az ételek bátran mondhatjuk, hogy nagyon finomak és ízletesek voltak. A színpadon kisebb szünetekkel folyamatos volt az élet.

 Természetesen a színpadon kívül is sok program volt, úgy az egyesületeknél, mint a rendezvényre érkezett mutatványosoknál. Az idén is volt torta, amelyet a Winhoffer cukrászat ajánlott fel, ezúton is köszönjük, hatalmas volt rá az érdeklődés. A torta szétosztásában a polgármesternék voltak segítségünkre. A műsorok és a forgatag közepette szépen lassan elérkezett az este, megtörtént a tombola sorsolás is. A színpadot hatalmába kerítette az UnterRock zenekar, akik csak a Takács Nicolas félórás koncert ideje alatt pihentek. Takács Nicolas koncertjére rengetegen eljöttek, hogy közelről is meg hallgassák. Az előadás jól sikerült, ezt fémjelezte a hatalmas sikongatás, amely a számok elhangzása után tört ki. Ezt követően ismét az UnterRock játszott egészen a nap zárásaként meghirdetett tűzijátékig.

Köszönjük a közönségnek, akik eljöttek és adományaikkal hozzájárulnak a helyi egyesületeink működéséhez, higgyék el szükség van rájuk, hiszen nem egyszer keltik jó hírét városunknak különböző rendezvényeken. Köszönjük meghívott vendégeinknek, hogy ismét eljöttek hozzánk, köszönjük a fellépőknek, hogy időt fordítottak a szórakoztatásunkra. Köszönjük az egyesületeknek, hogy ismét helyt álltak és ezt a napot tartalommal töltötték meg, biztos vagyok abban, hogy megint sikerült egymáshoz egy kicsit közelebb kerülnünk. És végül de nem utolsó sorban köszönjük Turai István polgármesternek a fővédnökséget, amellyel a rendezvény mögött áll. Kérem tekintsék meg a 57 perces video összefoglalót, valamint a fotóalbumban található képeket.

/ Hopka László /

Fotó: Hopka László & Alexander Schmid (Süssen)

Megnézem a fotóalbumot !

Támogatóink voltak:

Csemege Ház,  Csomós és Fia Bt.,  Irodaexpresz,  BAM trafik, Bálinti Faló,  Pólyabútor,  Nyárigyerektábor.hu, Profirka, Roni Közért, Tiramisu cukrászda,  Festékbolt (szolgáltató sor),  Burkollak Bt.,  Téglagyári ABC,  Halász café,  Kreatív ötletház, KTM Zsemberi,  Harang Csemege,  MIRAGE szépségszalon.

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu