Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

Új áramhálózati ügyfélszolgálati 

irodát nyitott az E.ON érden.

 

Barátságos, kényelmes, letisztult környezetben várja ügyfeleit Érden a városközpontban az E.ON Hungária Csoport új ügyfélszolgálati irodájában szeptembertől. A városházával szemben, a Budai út 7/b-ben nyílt új irodájában a budapesti és Pest megyei áramhálózattal kapcsolatos ügyeket intézhetik az ügyfelek.

Ezek közé tartozik például a műszaki igénybejelentés, a hálózathasználati és csatlakozási szerződések megkötése és mérőhelyi munkák megrendelése is. Emellett az ügyfelek mérőik felülvizsgálatát is kezdeményezhetik, valamint védendő fogyasztói státusszal kapcsolatos ügyekben is segítséget kaphatnak.

A kiszolgáló helységekkel együtt 220 négyzetméteres új irodában 8 kényelmes ügyfélpultot alakítottak ki.

 

nyitvatartási idő

hétfő 8.00-14.00
kedd 8.00-14.00
szerda 8.00-20.00
csütörtök 8.00-14.00
péntek 8.00-14.00
   
   

 

Az E.ON Hungária Csoport szeptember 1-jén a budapesti Váci út 72-74. szám alatt is új ügyfélszolgálati irodát nyitott, ott szintén teljes körűen intézhetőek a budapesti és Pest megyei áramhálózati ügyek.

Az energiacég ugyanakkor továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy ügyeiket lehetőség szerint egyszerűen és gyorsan, digitális csatornákon keresztül intézzék.

Az E.ON arra kéri ügyfeleit, hogy lépjenek be, és regisztráljanak az online ügyfélszolgálaton (www.eon.hu/pestmegyeihalozat), amely áramhálózattal kapcsolatos ügyekben (pl.: hibabejelentés, mérőállás bejelentés) a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

  

Mérőállás rögzítésére, illetve hálózati ügyek intézésére az E.ON Hálózat applikáció is igénybe vehetik az ügyfelek, amely letölthető az AppStore-ból és a Google Play áruházból, illetve www.eon.hu/halozatapp oldalról indulva is elérhető.

 

Fotó: E-on

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu