Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

Törökbálinti Katolikus Egyházközség jótékonysági bál 2020.

A Törökbálinti Egyházközség meghívására idén is részt vettem a jótékonysági báljukon,  amit 2020 január 18. rendeztek a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. Erről szól most élménybeszámolóm a teljesség igénye nélkül.

Az eddig megtartott bálokon minden alkalommal valamilyen különleges teremdíszítésével találkoztam, ami minden alkalommal egy kellemes meglepetés  volt vizuális érzékeinknek. Természetesen ez most is így volt.

Megnézem a fotóalbumot!

Megnézem a filmet!

Az idei bálnak a víz volt a mottója, és ha már víz, akkor tenger, jókedv, pálmafák, strand hangulat és minden amit oda képzelhetünk a vízpartra. A díszített bálterem minden szegletében volt valamilyen érdekes díszítő elem, ami a bál tematikáját tükrözte. Itt lépett be a terem különleges megvilágítása is, ami természetesen maximalizálta a bálterem hangulatát.

Ahogy közeledtünk a kezdési időponthoz, úgy szép lassan megtelt a bálterem a vendégekkel, akiket a bejáratnál mindjárt két csinos hölgy kínált pogácsával és egy kis hangulatfokozó aperitiffel. Miközben mindenki elfoglalta a helyét, eközben István Atya is megérkezett és a tőle megszokott módon rövid üzenetével a bált megnyitotta. Ezt követően a stílszerűen beöltözött konferanszié páros ismertette az est főbb időpontokhoz köthető programját, illetve említést tettek az egy évvel ezelőtti bál bevételeiről, amit a Törökbálinti Katolikus Karitász céljainak felhasználására gyűjtöttek.

Ezt követően következett a nyitó tánc majd a táncparkettet birtokba vették a bálozók. A zenéről a Flying Times együttes gondoskodott. Természetesen a bálon volt tombola és úgy 10-11 óra környékére lett meghirdetve egy meglepetés műsor, amit lelkes előadók vezettek elő a színpadon. Ez sem nélkülözte természetesen az est tematikáját. Az eseményen megjelent Elek Sándor polgármester és felesége is. A bálon természetesen sok ismerőssel találkoztam, akikkel mindég szívesen bocsátkozom beszélgetésbe, ez most sem maradt el.

Bár nem sokkal 9 óra után a bál helyszínét elhagytam így is biztos vagyok abban, hogy ismét egy remek hangulatú szép környezetben igényesen berendezett bál részese lehettem a Törökbálinti Egyházközség szervezésében.  

/Hopka László/

 

 
 

 

Fotó&videó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu