Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

II. Törökbálinti Egyházközségi Bál

Kedves Olvasó!

Második alkalommar rendezték meg a Törökbálinti Egyházközségi bált 2012.01.21.-én. A rendezvényre a stílusosan szépen berendezett Művelődési Házban került sor. A rendezvény szóvivője Kotschy András Egyházközségi képviselő-testület tagja volt. A rendezvényre hivatalos volt Turai István polgármester és felesége is. A bált Bóhn István esperes-plébános nyitotta meg rövid beszéde után.

Ezt követően került sor a nyitó táncra, amelyben tizenkettő lelkes pár vett részt. A táncot betanította: Hámori Gyula. A nyitó tánc után a táncban résztvevő párok sorra a parkettre szólították barátaikat, ismerőseiket és elkezdődött az össztánc.

  A táncot időközben a pihenés jegyében műsorral szakították meg. A színpadon egy darabot adott elő Starzynski Zsolt, Tóth Krisztina, Kimmel Tamás: A csapfúró címmel. A bálon egy nem mindennapi köszöntésre is sor került. Kácsándi Regina édesapját Kácsándi Józsefet köszöntötték, akin nem olyan régen életmentő műtétet hajtottak végre, Regina arra kérte az egybegyűlteket, hogy együtt énekeljék el édesapjának az Áldjon meg téged az úr éneket. Megható volt számomra ezt az együttérzést megtapasztalni. Ezután rendhagyó kerékvágásban folytatódott a bál, volt tombola, ami elmaradhatatlan része a báloknak. A bevételt a szervezők a Törökbálinti Karitásznak ajánlották fel. Az eseményen készült fotókat az albumban tekintheti meg, és tekintsék meg a bálon készült videó anyagot is.

/ Hopka László /

Fotó & videó: Hopka László

Megnézem a fotóalbumot !

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu