Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

TÖRÖKBÁLINTON IS MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOLHATNAK A SZÁMÍTÓGÉPEK.

 

Ide is megérkezik a Telekom még gyorsabb internetezést nyújtó fejlesztése

Megkezdődött Törökbálint egyes részein a Telekom nagysebességű, szélessávú internet szolgáltatásának kiépítése. Hamarosan a törökbálinti Telekom előfizetők is élvezhetik az eddigieknél még gyorsabb internet minden előnyét, például az interaktív tévé szolgáltatást.

A Telekom fejlesztéseinek eredményeként országszerte tavaly, az előzetes terveket is felülmúlva, 464 000 háztartás számára vált elérhetővé a nagysebességű szélessávú internet év végéig. A menet azonban itt nem áll meg, 2016 végére a Telekom célja, hogy újabb, több mint fél millió háztartásba jutassa el az internetezés élményének új korszakát. A törökbálinti lakosokat is érinti majd a fejlesztés, így év végéig közel 5000 itteni háztartás számára nyílik meg a lehetőség, hogy használhassa majd a szupergyors technológiát.

Milyen élményeket kínál az új hálózat a törökbálintiak számára?

Elsősorban szupergyors internetet, gyorsabban betöltődő weboldalakkal, jobb letöltési sebességgel; olyan érzést, mintha magasabb fokozatba kapcsolnának a számítógépek. Ez pedig egyszerűbb kapcsolattartást, gyors és biztos kép- és videóletöltést és -megosztást is jelent. Hamarabb letöltődnek az emailek, egyszerűbben és élvezetesebben használhatják majd ez előfizetők a közösségi oldalakat.

Rengeteg TV-csatornát, szélesebb csatornaválasztékkal, valamint több képernyőn is elérhető filmkölcsönzést. Törökbálinton is élvezhetővé válik az interaktív tévézés számos már meglévő funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhető élő adás, a felvehető élő adás, az elektronikus műsorújság, vagy a tévé képernyőjén elérhető változatos interaktív alkalmazások.

Prosperáló vállalkozásokat, mert a szélessávú internet kínálta előnyökből a helyi vállalkozások is profitálnak, hiszen gyorsabbá, rugalmasabbá válik működésük, javul a versenyképességük.

A szélessávú hálózat kiépítésével párhuzamosan, folytatódik a 4G hálózat bővítése is, amely már meghaladta a 97%-os kültéri lakossági lefedettséget. A Telekom otthoni- és mobil internetszolgáltatása így már együtt nyújtanak feledhetetlen élményeket minden törökbálinti számára.

További információ a fejlesztésekről a telekom.hu/fejlesztes weboldalon olvasható.

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu