Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Jó napot kívánok!

 

Kedves Olvasó!

Az alábbiakban egy hozzám eljuttatott levelet teszek közzé, amelyben Olvasónk néhány dolgot említ meg, amellyel nap mint nap szembesül, és a levél tanúsága szerint nem pont úgy látja a helyzetet, ahogy a város vezetői. Nyilván mindenkit másként érint, de valamilyen formában érint.

Mindenkit arra sarkalok, hogy bátran mondja el véleményét, írja meg e-mail címünkre. A hozzánk eljuttatott cikkek szerzőit nem adjuk ki, ha anonim akar maradni. A Bálintinfo.hu jelenleg az egyetlen Online újság Törökbálinton, ahol mindenki elmondhatja az év 365 napján véleményét, bánatát, vagy szemrehányását, illetve dicsérheti a neki tetszőt.

 

 

JÓ NAPOT KÍVÁNOK TÖRÖKBÁLINT!

Mi történik itt?

A forgalom egyre nagyobb; már szinte kezelhetetlen! Útépítések, utcák felújítása, parkosítás mind-mind kidobott pénz. Koncepció nincs! Össze-vissza herdálnak el több százmillió forintot.

Törökbálinton a fent említett beruházásokra, mint például az érdi átjáró két darab körforgalom le illetve felhajtó építésére. Mondván elvezeti az átmenő forgalmat - DE NEM így történik!!!  Ugyan úgy áthaladnak törökbálinton munkába, iskolákba, stb, mert nem fognak (nagyon helyesen) autópályadíjat fizetni. Lásd kilométer hosszú sorok, araszolás nap, mint nap. Ugyanis Törökbálinton keresztül eljutnak Kelenföldre, Budakeszire és Budaörsre.

Ne felejtsük el miért épültek, épülnek Törökbálint körül autópályák. Hát azért, hogy elvezessék az átmenő forgalmat.  Ezeknek a beruházásoknak nem kis ára volt-van. Példa a kettévágott erdőrészek, és így tovább.  Lett volna rá alkalom, hogy felzárkózzunk a budaörsi kezdeményezéshez; miszerint Érdig maradjon díjmentes az autópálya. DE NEM!!!

Helyette egy példa az úgy nevezett ,,városrendezéssel” kapcsolatban: Harangláb ,,körforgalom vagy mi??” mondhatnánk; jól sikerült. DE NEM!!!

Több helyen megszüntettek járdákat, parkolóhelyek nincsenek, kocsibejárók megszüntetve illetve csak körbe a szomszéd ablaka alatt elhaladva lehet beállni az udvarba több helyen. Megjegyzem, ezeknek az épületeknek 3-5 millió forinttal csökkent az értékük.

Menjünk tovább…

Virágüzlet, Kisbolt, Gyógyszertár, Cukrászda. Négy üzlet egy helyen, de hova lehet parkolni?? sehova!!

Nincsenek parkolók. Üzleteknek forgalomkiesés. Igen!

Menjünk egy utcával lejjebb… Munkácsy Mihály utca::

Hát itt is sikerült ugyan ilyen körültekintéssel és szakértelemmel hozzálátni a,,felújításhoz” a már részben elkészült szakaszon; Szent István utca - József Attila utca – Grimm tér. Itt is látszik milyen átgondolt és jó megoldások születtek. Ezen útszakaszon 9-10 üzlethelység található, összesen kb. 10-12 parkolóhellyel!? Ja, lejjebb vannak parkolók, a gesztenyefák alatt. A tövises bokrok közé be lehet állni! Helyi specialitás?!

A Munkácsy Mihály utca további fejújításáról, városrendezésről vannak-e további tervek? Hát vannak, sajnos vannak!?

DE SZÉP ÉS ÉLETSZERŰ AZ ÚJ VÁROSRENDEZÉS, NEM??!!

JÓ NAPOT KÍVÁNOK!

/ P.F /

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu