Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Mediterrán udvar.

2021.06.03. A népszerű rendezvény sorozattal indította újra a Munkács Mihály Művelődési Ház a közönségnek szóló programjait. A közel másfél évnyi zárva tartás kényszeréből lassan felocsúdva vissza tér az élet a Művelődési Házba. Helyi civil szervezetek is birtokba veszik a házat, hogy valahol ott folytassák kulturális tevékenységüket, ahol a pandémia kezdetén abba maradt. Így most már a megszokott helyén próbál a Cantabile Kórus is.

A meghirdetett  programra közel 120 fő volt kíváncsi. A belső udvar ölelésében elhelyezett asztalokkal, székekkel és mini színpaddal mediterrán hangulatúvá vált az udvar. Az eseményt meglátogatta Elek Sándor polgármester, aki nagyon örült a teltházas programnak.

Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestéjét tekintettem meg. Első felindulásommal azt gondoltam, hogy jó unalmas lesz nem biztos, hogy erre vagyok kíváncsi. De nem így történt, a két fiatalember végig lekötötte a közönség figyelmét az előadásukkal. Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor a közönség soraiból választottak szereplőket a felolvasáshoz, amely csukott szemmel egy rádiójátékhoz volt hasonló. Hamar letelt a közel három órás program. A műsor alatt étel és ital fogyasztásra is volt lehetőség. A program végén vastaps miatt léptek ismét színpadra az előadók.

Nagyon hiányzott már a sok színes program!

Júniusban az alábbi vendégek lesznek láthatók:

06.10  20:00 Egy kicsit kuplézgatunk – Falusi Mariann és Lang Györgyi.
06.17  20:00 Benkó Dixieland Band.
06.24  20:00 „Találkozzunk…” – Polyák Lilla estje.

  

/Hopka László/

 

 

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu