Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Törökbálinti Nagycsaládosok Egyesülete és a Mantra szabadegyetem családi napja.

Családias hangulatú baráti összejövetelt tartottak a Szérűskertben a Törökbálinti Nagycsaládosok Egyesülete és a MANTRA szabadegyetem tagjai és barátaik.

  Az alkalom a 15. évfordulóját ünneplő MANTRA ( Alternatív gondolkodást tanító szabadegyetem, amely a teljesség igénye nélkül a következő tudományokkal foglalkozik: asztrológia, ezoterika, kronobiológia, számmisztika, tarott, extrapszichológia és különböző tudományok, illetve az emberi érzékszervekkel nem érzékelhető jelenségeket tanítja elméletben és gyakorlatban ).

A rendezvény szervezői:

  • Törökbálinti Nagycsaládosok Egyesülete :  Hordósné Sóbújtó Rozália
  • MANTRA                                                    :  Dr. Ézsi Robin
  • Fővédnök                                                   :  Csuka Attila  alpolgármester

A programok a következők voltak:

  • meseszínház
  • ugrálóvár, és egyéb játékok
  • ONE-TED koncert
  • Ferencsik István ( a Nagy Fogyás szereplője )
  • Dévai Nagy Kamilla koncert
  • Boogie koncert
  • Tűzijáték

  A rendezvényt Csuka Attila nyitotta meg, és ezzel kezdetét vette az egész napos programok sora, délután a tombolahúzásé volt a főszerep, mert a nyeremények igen értékesek voltak.

  A szervezők a tombola teljes bevételét felajánlották Sáfrány Anita és Vansz István párnak, akik sajnálatos módon mint ismeretes a 2006-os év augusztusi 20. tűzijátékon maradandó egészségkárosodás szenvedtek ( Anita tolószékbe kényszerült ). A tombola bevételt Csuka Attila adta át a jelenlévő Sáfrány Anitának és Vansz Istvánnak, akik nagy örömmel fogadták az adományt.

Sáfrány Anitát és Vansz Istvánt kérdeztem a megható segítségnyújtás után.

- Kedves Anita és István röviden mi történt 2006 aug. 20-án ?

- A viharban egy fát kicsavart a szél, és egy állványzatot magával sodort és ránk dőlt, és mindkettőnknek eltört a gerincünk, bordánk,  Istvánnak szerencsésebben végződött Ő nem került tolószékbe, de több műtéten esett Ő is át.  Én sokáig feküdtem az intenzív osztályon a János korházban ahol megismertem Hordósné Sóbújtó Rozáliát aki nagyon sokat segített.

- Azt mondjátok, hogy hosszú pereskedések elé néztek, milyen segítséget kaptatok és kiktől ?

- Különböző állami és egyéb szervezetekhez fordultunk segítségért, de mindenhol zárt ajtókat döngettünk, segítsége sehol nem kaptunk.

  A családtagokon és a barátokon kívül egyedül Hordósné Sóbújtó Rozália ajánlotta fel a segítségét, aki a János korház intenzív osztályának szakápolója és egyben a Törökbálinti Nagycsaládosok Egyesületének a vezetője.

  Ezúton szeretném megköszönni Rozália önzetlen segítségét, hogy nem felejtett el minket az ország másik felén, továbbá köszönöm a szervezőknek, illetve a résztvevőknek ezt a lehetőséget.       

/Hopka László/

Csuka Attila alpolgármester a rendezvény fővédnöke átadja Sáfrány Anitának és Vansz Istvánnak a tombola bevételét.

Csuka Attila alpolgármester megnyitója

Felnőttek és gyerekek együtt szórakoztak

Sáfrány Anita és Vansz István megköszönték a felajánlást

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu