Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

 

Felhívás!

Lakossági fórum.

2016. május 10. 18 óra.

Helyszín: Munkácsy Mihály Művelődési Ház

 

 

Kedves Törökbálintiak, tükörhegyi lakosok!

Mint arról korábbi hírleveleinkben és a médiában is értesülhetett, Törökbálint Tükörhegyen egy bevásárlóközpont tervezése kezdődött el. Általánosan érzékelhető, hogy szinte mindenki érzékenyen reagál a témára, ezért Egyesületünk kérdőívet küldött ki a beruházással kapcsolatban, talán Ön is találkozott ezzel. A kérdésekre adott válaszok egyértelművé tették számunkra, hogy szükség van a nagy nyilvánosság előtt megvitatni a témát. Szeretnénk, ha mindenki megnyugtatóan, hiteles forrásból kapna információt a beruházással kapcsolatban.

Ennek érdekében, előzetesen egyeztetve a beruházóval, május 10-én kedden 18 órai kezdettel a Munkácsy Mihály Művelődési Házban lakossági fórumot tartunk, melyen az építtetőnek tehet fel kérdéseket a lakosság a beruházással kapcsolatban.

Egyesületünk küldetése, hogy az itt élők érdekeit képviselje, de Önnek is aktívnak kell lennie, ha fontosnak tartja környezetét, érdekli a város jövője. Használja ki az alkalmat, hogy első kézből kaphat fontos információkat, feltétlen jöjjön el a fórumra 10-én!
 


Szőke Péter
TKE elnök, önkormányzati képviselő

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu