Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Új színvonalas italkereskedés nyílt.
 

Kedves Olvasó!

Néhány nappal ezelőtt, egy megnyitóra hívták meg oldalunkat, hogy bemutathassuk, milyen termékekkel találkozhat a vásárló, ha meglátogatja az üzletet. A korábban más tevékenységnek helyet adó teret, teljesen átalakította az új tulajdonos. Egy tágas, jól átlátható üzlethelységet hoztak létre, melyben bárki, könnyedén megtalálja, az elképzelésének és igényének megfelelő terméket.

Már a belépéskor látható, hogy az üzlet tulajdonosa komolyan gondolja a színvonalas kiszolgálást, hiszen egy jól átlátható és rendezett környezet fogadja az ide érkezőt. Az üzlet megjelenése, berendezése, már önmagában is a minőséget sugározza a vásárló felé. Ez nem véletlen, hiszen a tulajdonos Bódi Tibor, borászként azt vallja, hogy minőségi borokat, italokat, minőségi helyen kell kínálni.

 Az üzlet a Koktél Italkereskedés nevet kapta és a Baross utca 18. szám alatt található, épp szemben a Falumúzeummal. Véleményem szerint, az a vásárló, aki ide betér, az szinte biztos, hogy rendszeresen visszatérő látogatója lesz az üzletnek. Ezt több okból is kijelenthetem.

 Egyrészt a hatalmas, mindent kielégítő italválaszték miatt, másrészt a különleges minőségű és esztétikus csomagolású csokoládék és egyéb finomságok miatt. A polcokon sokféle díszcsomagolású desszert és egyéb édesség várja az ajándékozási szándékkal ide betérőt.

 Mint megtudtam, az üzlet gondol azokra a vásárlókra is, akik csupán diabetikus vagy glutén mentes termékeket fogyaszthatnak. A kínálatban ők is találhatnak számukra megfelelőt.

 Meglepett, hogy az üzletben, mind a Pepsi, mind a Coca Cola gyár termékeivel is találkozhattam, hiszen igen ritkán lehet látni egy üzleten belül a két cég üdítőit.

       

     

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök  07 - 21
Péntek - Szombat  07 - 22
Vasárnap  08 - 20
E-mail:
intereurodrink@gmail.com
Telefon:

 06-70-944-4201

 Miután italkereskedésről beszélünk,  így az ásványvíz és a rostos italok sem maradhatnak le a termékpalettáról. Utóbbiak nem csak literes, hanem 2 dl-es kiszerelésben is elérhetők.

A „kisdobozos”, az iskolába menő gyermekek nagy kedvence, és napi vitamin szükségletükhöz is hozzájárul.

 Szót kell ejtenem még a szeszes italokról is, hiszen óriási választék van borokból, sörökből ezen belül is a kézműves sörökből és nem utolsó sorban, tömény szeszes italokból is. Bódi Tibor tulajdonos elárulta, hogy több mint 300 féle bor szerepel az üzlet kínálatában. Az ország szinte minden bortermelő tájáról található itt valamilyen borkülönlegesség.

 Az árakat tekintve is igen széles a paletta, hiszen kedvünkre válogathatunk mind az alacsony árfekvésű, mind a prémium kategóriás borok között is.

Péntek délutánonként  a válogatásban, szakmai tanácsaival is segíthet bennünket az üzlet tulajdonosa.

 Nagyon sokféle tömény italt találhatunk a polcokon. Pálinka, whisky, konyak, rum, vodka, gin, vermouth…!  Se szeri, se száma a márkáknak és kiszereléseknek.

 A fiatalok körében oly kedvelt energiaitalok igen széles választéka is ott sorakozik a polcokon.

 Mindenképpen említenem kell a sör választékot, hiszen nem találkoztam még környékünkön ekkora kínálattal. Kiemelném a kézműves söröket! 30 féléből válogathatunk az üzletben. Természetesen importból származó italok is találhatóak szépszámmal, ami még színesebbé teszi a kínálatot. 

 Az üzletben, egy külön sarkot alakítottak ki azok számára, akik szívesen innának egy jó kávét, így tehát, érdemes akár csak ezért is beszaladni.

 Összegzésképpen az a véleményem, hogy a vásárlók hamar a szívükbe fogják zárni az üzletet. Egyrészről, mert szinte a város közepén található, másrészről pedig azért, mert itt, egy helyen található meg mind az, ami egy kerti partihoz, sütögetéshez, vagy barátaink szeretteink felköszöntéséhez szükséges lehet.

 Nem jelenthet gondot, egy vasárnapi ebédhez vagy egy romantikus vacsorához megtalálni a számunkra megfelelő italt.  Az javaslom a Kedves Olvasónak, hogy látogasson el az üzletbe és tekintse meg a kínálatot ott helyben, hiszen az oldalunk terjedelme kevés ennek a teljes bemutatására.

 

/Hopka László/

 

 

 
 
 

Copyright © Bálintinfo.hu