Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

 

A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület a mozgásban gazdag életmód érdekében ismét futóversenyt rendez Törökbálinton Kerekdomb-futás néven, október 14-én, vasárnap.

Ebben az esztendőben is kiírja egyesületünk a KEREKDOMB KUPA elnyeréséért életre hívott versenyt. Az új, immár harmadik vándorserleget az az iskola mondhatja magáénak ebben a tanévben, amely az 1-8. évfolyamon tanuló diákok és a (Bálint Márton Iskola esetében ehhez a diáklétszámhoz arányosan számolható) pedagógusok létszámához viszonyítva több indulót vonultat fel a versenyen. Már sok esztendeje az iskola diákjainak és dolgozóinak családtagjai (testvér, szülő, nagyszülő) is támogathatják az iskolát a saját vagy az iskolába járó diák életkorának megfelelő táv teljesítésével.

A vándorserlegen kívül az egyesület 2 db kosár-labdát és 2 db foci-labdát ajánl fel a győztes iskolának díjként. Eddig tizenötször a Zimándy Ignác Iskola, hétszer pedig a Bálint Márton Iskola birtokolta a serleget.

A rajt október 14-én 9:00 és 9:30 között, a Munkácsy Mihály Művelődési Ház előtt lesz. A nevezési díj diákoknak 300 Ft, másoknak 500 Ft, mellyel a verseny költségeihez járulnak hozzá a indulók. Nevezés 8 órától 9 óráig a helyszínen.

A távok:  

               az 2012 és 2015 között születetteknek                         0,6 km,

               az 2008 és 2011 között születetteknek                         1,3 km,

               az 2004 és 2007 között születetteknek                         2,3 km,

               az 2000 és 2004 között születetteknek                         4,3 km,

               az 1999-ben vagy korábban született nőknek              4,3 km,

                                   férfiaknak (a szintidő: 60 perc)               7,8 km.

Az 1968-ban vagy az előtt született hölgyek és urak senior kategóriában versenyeznek, melyet külön értékelünk!

Akit érdekel az időeredménye, kérjük, mérje magának! Minden korosztályban (nemek szerint) az első három helyezett részesül díjazásban.

Azon célbaérkezők között, akik a saját koruknak megfelelő távot teljesítik és megvárják a sorsolást, egy trekking kerékpárt sorsolunk ki!

Fontos! A torlódás elkerülése érdekében, időben kell jönni nevezni! Esőnap nincs!

A mozgásért, az élményért, a közösségért, a környezetünkért, az egészségünkért, a kupáért!!!

Az útvonalak térképvázlatát a helyszínen és a futoterkep.hu oldalon tekinthetik meg az indulók. Felvezető kerékpárosok, és időszakos forgalomlezárás biztosítja a pontos és biztonságos útvonalkövetést.

Minden mozogni szerető indulót szeretettel várnak a verseny rendezői a

23. Kerekdomb Futáson!

 

Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu