Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Jótékonysági futás a Tábitha Házért.

Kedves Olvasó!

Minden esetben nagy örömmel számolunk be oldalainkon, olyan eseményekről ami Törökbálintot érinti, még akkor is ha az esemény nem a város falain belül zajlik. Most egy futócsapatról és a közös cél érdekében tett önzetlen összefogásról értesültünk. Nevezetesen a Törökbálinti Tábitha Hospice Ház javára vesz részt futóversenyen a csapat. No de ismerjük meg a csapat történetét.

A Futóklub: 2014 őszén, a Martonvásári lakóparkban körözgető futók között vetődött fel, hogy a következő Ultra Balaton futóversenyre össze kéne hozni egy csapatot, és körbefutni a Balcsit, persze váltóban. Gyorsan összejött a Csapat, és bár nem mindenki volt Martonvásári, UltraMarton néven neveztünk is a 2015-ös UB-re. Aztán tavasszal felmerült, hogy ha már futunk, használjuk ki a lehetőséget egy kis jótékonykodásra. A Bátor Tábor támogatása mellett döntöttünk, és csatlakoztunk az Élménykülönítmény népes csapatához. Május végén, amellett hogy remekül éreztük magunkat a Tó körül, 750 000 Forintot gyűjtöttünk össze krónikus beteg gyerekek táboroztatására. Marha jó érzés volt ezzel a tudattal futni, ezúton is köszönjük mindenkinek!

Már verseny közben tudtuk, hogy 2016-ban is itt a helyünk. Mivel mindenki többet szeretett volna futni, és többen is jelezték, hogy csatlakoznának hozzánk, végül két, nyolcfős csapat mellett döntöttünk. Alig vártuk, hogy nevezhessünk. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is szeretnénk jótékony célra fordítani futásunkat. Ebben az évben a Törökbálinti Tábitha Gyermek Hospice Ház támogatására gyűjtünk.
 

                               Felhívás!

2016. május 28-án Balatonaligán rajthoz állunk két 8 fős csapatunkkal, hogy váltóban teljesítsük az Ultrabalaton elnevezésű tókerülő futás 220 km-es távját. Ahogy tavaly is tettük, most is szeretnénk km-einket jótékony céllal "áruba" bocsátani.
 

A mintegy 20 órás non-stop menetelésünkkel ebben az évben a törökbálinti Tábitha Gyermek Hospice Ház támogatására gyűjtünk, szeretnénk az intézménynek az  

Amennyiben megteheti, kérjük "fogadjon örökbe" egy kilométerünket, s adományával támogassa nemes célunkat!

Kedvezményezett: Tábitha Nonprofit Kft.
Bankszámlaszám: 11742173-20169394
Közlemény: UltraMarton


Minden apró összeg is számít, hiszen a "sok kicsi sokra megy"

Köszönjük
UltraMarton Jótékonysági Futóklub tagjai.

Adományát itt egyszerűen átutalhatja 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu