Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Segítség tiszta szívből,

vacsora meghívás karácsony előtt.

Kedves Olvasó!

Néhány nappal karácsony előtt a Törökbálinti Jóakarat Kör Egyesület háza tájáról arról értesültem, hogy egy meglepetéssel készültek azoknak családoknak, akiket  a lehetőségeikhez mérten támogatnak egy Érden működő anyaotthonban. Ebbe az anyaotthonba kerülnek átmenetileg azok a családok, anyák, gyerekek akik rövidebb vagy hosszabb ideig nehéz helyzetbe kerültek.

 Törökbálintról is ebbe az anyaotthonba kerülhetnek családok, amely az átépítés  előtt a Majorka étterem volt Érd-parkvárosban. Ez az intézmény nyújtja szinte az egyetlen esélyt arra, hogy családok ne szakadjanak szét a kialakult körülmények miatt, és gyerekek ne kerüljenek azonnal állami gondozásba, szüleik pedig az utcára. Itt a saját erőből történő felzárkózáshoz kapnak hathatós segítséget, illetve átmenetileg fedelet a fejük fölé . Itt segít évek óta a Jóakarat Kör Egyesület is.

        

A Jóakarat Kör, Tubi ételbár (üzletvezető: Robi), Szilber Tibor, valamint a Törökbálinti Eispro jégkrém üzem  meglepetése nem volt más mint egy vacsora meghívás a Törökbálinti Tubi ételbárba, ahol többféle ételt készítettek a vendégek részére ezen az estén.

A vacsora előtt, illetve alatt Szinkulics Ágnes népművelő tartott kézműves foglalkozást a gyerekeknek, akik nagyon szívese vettek részt "Ági néni" foglalkozásán. Az elfogyasztott vacsora után jégkrém is jutott az asztalra az Eispro jégkrém üzem jóvoltából.

Azt hiszem nagyon kevesen tudják, hogy a Tubi ételbár és az egyesület, 3-4 családot lát el meleg étellel minden szerdán, ami nem kevesebb, mint 10-15 adag. Az anyaotthonba Szilber Tibor szállítja ki minden szerdán az ételt. Ez bizony nagy segítség a mindennapokban.

 

A Bálintinfo.hu gratulál a szponzoroknak és az egyesületnek az önzetlen segítségért.

/ Hopka László /

 

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu