Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Kedves Olvasó!

A Törökbálint és Vidéke Horgász Egyesület 2012.09.15-én megtartotta idei év őszi horgász versenyét. Az időjárás éppen belefért még az elején a jó idő fogalmába, de ez néhány óra múlva átcsapott a kimondottan jó idővé, szerencsére. Az idei versenyt a megszokott helyszínektől eltekintve rendezte az egyesület. Ennek az volt az oka, hogy az utóbbi néhány versenyen fogott hal mennyisége kritikán aluli volt. Ezért a vezetőség úgy döntött, hogy másik tavat kell a verseny helyszínéül keresni. Ezért az ősz versenyt a Csepel szigeten található Katalin horgásztónál rendezték. Az eredmény nem is maradt el, hiszen a versenyben résztvevők szép számmal eredményesek voltak.

 

A verseny 14 óráig tartott és a verseny az nyerte a különböző kategóriákban, aki a legnagyobb halsúly mennyiséget tudta felmutatni. Az idei versenyt a többiekhez viszonyítva toron magasan Fiertelmeister István elnök nyerte a maga 16 kg elért eredményével.

A verseny eredménye így alakult:    Megnézem a fotóalbumot !

 

Férfi Felnőtt

Gyerek

1. Fiertelmeister István 16,8 kg 1.Berencsi Miklós 2,4 kg
2. Balázs Gábor 5,7 kg 2.Gondos Ádám 0,75 kg
3. Gondos László 4,8 kg 3.Zsupán Donát 0,25 kg
4. Bagaméri Lajos 3,1 kg    
5. Hopka László 2,1 kg    

A versenyt követően először az eredményhirdetés és az érmek, oklevelek átadása következett, majd ezt követően az ebéd elfogyasztására került sor, amelyet a verseny ideje alatt készítettek a számunkra. Köszönjük a segítséget Gondos Lászlónak, aki az ebédet készítette, illetve a két mérő segítőnek

 

   
 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu