Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

 

 

Elhunyt Csepregi András.

 

 

Megrendüléssel vesszük tudomásul, hogy Dr. Csepregi András, Törökbálint Város Önkormányzat volt képviselője, külsős bizottsági tagja, a Tükörhegyi Közéleti Egyesület alapító tagja és volt elnöke, 75 éves korában elhunyt.

 

Csepregi András igazi közéleti személyiség volt, közvetlen mindig jó kedvű. Elvitathatatlan érdemei vannak a fejlődésnek indult tükörhegyi lakó övezet kialakulásában. A Tükörhegyi Közéleti Egyesület alapító tagja (2000 év), majd  hosszú éveken keresztül elnöke volt 2002-2011. között. Közéleti munkássága alatt igazi közösséggé kovácsolódott törökbálint ezen területe.

Andrást személyesen is ismertem, több alkalommal segítettem különböző otthoni problémák megoldását így barátság alakult ki közöttünk. Emlékszem, hogy 2009 ben a Szent László téri játszótér átadásakor meghatódva mesélte, hogy milyen nagy dolognak tartotta a projekt létrejöttét és megvalósulását és hogy részt vehettek a koordinálásában, amely azóta is nagyon sok gyermeknek okoz nap mint nap örömet. Isten áldjon meg András az utadon örülök, hogy megismerhettelek.

 

Dr. Csepregi Andrást Törökbálint Város Önkormányzata saját halottjának tekinti, olvasható Elek Sándor polgármester facebook oldalán.

A Bálintinfo.hu együtt érez a gyászolók fájdalmával!

 

/Hopka László/

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.huu