Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Elfogta a rendőrség a bombafenyegetőt.

 

Kedves Olvasó!

Jó hír a Budaörsi ingatlan tulajdonosoknak és a lakóknak is. Elfogta a rendőrség azt az embert, aki rettenetesen sok borsot tört az emberek orra alá azzal, hogy havi rendszerességgel, utóbbi időben hetente bombarobbantással fenyegetőzött szomszéd településen Budaörsön. Miatta több alkalommal kellett több Budaörsi bevásárló áruházat kiüríteni. A fenyegető a tettével sok Törökbálinti és környékbeli lakosnak tette tönkre az amúgy is kevés vásárlásra szánt idejét, hiszen ilyenkor elkellett hagyni a bevásárló központ teljes területét.  Az utolsó fenyegetést ebből a képen látható telefonfülkéből hajtotta végre.

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy a fenyegető és a gyújtogató között akár összefüggés is lehet, hiszen ennyi véletlen nincs. Gondatlanságból sem gyullad ki hétvégi ház ilyen mennyiségben ami Budaörsön történt. Május elején saját szememmel láttam, ahogy a Budaörsi hegyoldalban először hatalmas füst tör az ég felé, majd néhány perc múlva lángok csapnak fel, amely aztán átterjedt egy másik épületre is. A tűzoltók vonulását is tisztán láthattam a Tükörhegy még beépítetlen oldaláról. Még meg is jegyeztük akkor, hogy biztos megint a gyújtogató "dolgozott". Így is történt, másnap olvasható volt a médiában az ismét a lesújtó hír, számszerűleg az volt a tizedik környékén valahol.

Police.hu: "A BRFK 100 fős nyomozócsoportja elfogta azt a férfit, aki három hónap alatt 11 alkalommal fenyegetőzött robbantással, valamint két év alatt feltehetően számos alkalommal gyújtott fel budaörsi nyaralókat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy hónapja alakult nyomozócsoportja 2016. május 20-án délután Budapest XII. kerületében elfogta Sz. Domonkos 22 éves budapesti lakost, aki 2016 februárja óta tizenegyszer fenyegetett meg budaörsi bevásárlóközpontokat azzal, hogy bombát fog bennük robbantani.

A Gyanúsítotti kihallgatásán bevallotta, hogy 2014 óta több alkalommal ő gyújtott fel budaörsi nyaralókat is. A férfi elfogása előtt egy hegyvidéki telefonfülkéből újabb fenyegető telefonhívást intézett a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, majd futva elhagyta a fülkét. A fővárosi rendőrök a helyszín közelében elfogták, előállították és őrizetbe vették őt.

A férfi ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kiemelt Ügyek Főosztálya, egyúttal előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására."

/Hopka László/

      

 

   

 

 

 

 

Forrás és fotó: police.hu

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu