Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Törökbálinti egyházközségi bál 2019.

Február 23. szombaton tartották meg a Törökbálinti egyházközség bálját, ami az idén sorban a IX. volt. A bál 19 órakor kezdődött a megjelentek...

Kedves Olvasó!

Február 23. szombaton tartották meg a Törökbálinti egyházközség bálját, ami az idén a sorban a IX. volt. A bál 19 órakor kezdődött a megjelentek köszöntésével, ezt követően a bál fővédnöke István atya (Bóhn István esperes plébános) rövid jókedvű és mint mindig frappáns megnyitója következett, amely egyben szívhez szóló is volt. Majd néhány hasznos információ elhangzása után az elmaradhatatlan nyitó tánc következett. A nyitó táncot a videó megtekintése gombra kattintva megtekintheti!

 Videó megtekintése   Fotóalbum

 A nyitótánc most is kellő inspirációt adott a bál résztvevőinek, ahhoz hogy a műsor után rögtön birtokba vegyék a táncteret. A nyitótáncot az est folyamán úgy 10 óra tájban még egyszer bemutatták egy picit átírva a koreográfiát...

A bál elején gépzene szólt, majd ezt követően színpadra lépett az élő zenét szolgáltató zenekar, ami ezen a bálon az Ahhoz képest nevű zenekar volt, akik ezt követően biztosították a folyamatos talpalávalót. Szinte elmaradhatatlan része a bálnak a tombola értékesítése, két okból is. Az eladás a Karitász adományait gyarapítja, másrészt a tombola sorsolás fergeteges hangulata, ami jellemzi a bálnak ezen programját és egy kis pihenésre is időt biztosít a táncban elfáradt résztvevőknek.

 

A bálra ellátogatott Elek Sándor polgármester és Földvári László alpolgármester is. Az idei bálon is sok ismerőssel találkozhattam és természetesen beszélgetésre is lehetőséget adott. A bál sajátos jellemzője az ízléses berendezés és díszítés, ami az idén a tavasz jegyében a rengeteg virág látványát jelentette, de ezek mellett még szolid lampionok fénye adta a hangulat világítást és tette egyedi hangulatúvá a helyszínt.    

Az idei bál szervezésében változás is történt, mégpedig az, hogy az elmúlt nyolc bál szervezését  Lakatos György és Lakatos Györgyné Marika átadták a következő generációnak, így a mostani bálon mint vendégek voltak jelen. Kotschy András és István atya megköszönte az elmúlt évek munkáját Györgynek és Marikának kis ajándék átadásával. A bál bevételeit a Törökbálinti Katolikus Karitász kapja céljainak megvalósítására. Jó hangulatú bál résztvevője lehettem ismét, köszönet a szervezőknek és a részvevőknek.

/Hopka László/

 

Fotó & videó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu