Közzététel: 2023.06.06.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

                          

 

 

Sajtóközlemény.

Uniós támogatást nyert az ARGENTO Kft. GINOP Plusz-1.2.3-21 felhívásra benyújtott pályázata

2023. május 2.

Az ARGENTO Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 89 272 682 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert raktározási tevékenységének fejlesztésre. A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló fejlesztés fő célja egy önálló raktárcsarnok felépítése mellett, a raktárlogisztika, a humán- és számítógépes infrastruktúra fejlesztése.

 

„A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című felhívásra benyújtott GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03799 azonosító számú projekt keretében a raktározási tevékenység fejlesztése érdekében egy önálló raktárcsarnok kerül felépítésre, amelynek eredményeként nagyobb területen lényegesen több acélcső és csőkészítmény tud raktározásra kerülni.

A fenti fejlesztés céljaként, az így kialakításra kerülő, összesen 1208 m2 területű csarnokban, a belső logisztika hatékony megvalósítását, a hosszú és nehéz áruk könnyed mozgatását egy 4-utas elektromos Combilift (targonca) beszerzése teszi lehetővé. A projekt részeként megvalósuló megújuló energiaforrások igénybevételét egy napelemes és egy levegő-víz hőszivattyús rendszer bevezetése fogja segíteni. A tervezett fejlesztések alkalmazottakra, illetve szervezeti kultúrára gyakorolt hatásait pedig változás-managementhez kapcsolódó tanácsadás és ún. soft skill képzés igénybevételével kerül feldolgozásra.

Ennek eredményeként a fejlesztés részeként megvalósuló nagyobb raktár volumentől várt forgalom- és munkamennyiség növekedés, a digitális csatornákon történő értékesítés, valamint a várható ERP váltás okozta szervezeti és technikai változások is teljes mértékben felkészülten fogják tudni érinteni cégünk humán erőforrását, amelyet az informatikai infrastruktúra fejlesztése, új IT szerver beszerzése is segít ebben.

Mindezeknek köszönhetően, a tervezett fejlesztéssel a vállalkozás teljes raktározási tevékenysége megújul, a belső folyamatok fejlesztései mellett, a cég vevőinek még hatékonyabb kiszolgálása érdekében. A projekt tervezetten 2024.03.01-ig kerül megvalósításra a cég meglévő székhelyén, és az újonnan felépítésre kerülő csarnoknak helyet adó telephelyén, Törökbálinton.

 

 

További információ kérhető:
Solti-Tóth Zsuzsanna
zsuzsanna.solti-toth@argento.hu
+36 30 518 1402

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu