Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Törökbálinton nyitotta meg 222. áruházát a Tesco

Tisztelt Olvasó!

2014. november 20-án újabb üzlettel bővítette kiskereskedelmi hálózatát a Tesco. A legújabb, törökbálinti Tescóval 222-re nő az áruházlánc hazai üzleteinek száma. A bolt 16 embernek nyújt munkalehetőséget, közülük 8 fő új munkavállaló, és 6 fő helyi lakos.

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere és Pálinkás Zsolt a Tesco-Global Áruházak Zrt. működésért felelős vezérigazgató helyettese nyitotta meg ünnepélyes keretek között a legújabb, 222. Tesco üzletet. Az 180 négyzetméteres üzlethelyiség épülete bérlemény, ám annak felújítása és átépítése több mint 100 millió forintos beruházást jelentett az áruházlánc számára. A felújítási munkálatokat 2014 tavaszán kezdte meg az áruházlánc.

A kis alapterület ellenére az üzlet a lehető legszélesebb választékkal várja a vásárlókat. A többi Expressz bolthoz képest nagyobb pékáru választékkal, bio, gluténmentes és nemzetközi termékválasztékkal nyitotta meg kapuit. Az üzlet szolgáltatási köre hamarosan bővül, s a vény nélküli gyógyszerárusítás is megkezdődik.  A boltban található lakossági hirdetőtáblán a vásárlók hirdethetnek, eladhatnak, vásárolhatnak. Emellett a vásárlók közvetlenül a boltban jelezhetik az üzlet fejlesztésével kapcsolatos javaslataikat, kívánságaikat (pl. választékbővítés).

A többi Tesco áruházhoz hasonlóan természetesen Törökbálinton is elérhető az áruházlánc 100% elégedettségi garancia szolgáltatása, vagyis, ha bármilyen problémája van a vásárlóknak az üzletben forgalmazott termékekkel, legyen szó akár sajátmárkás, akár brand termékekről, akkor azt visszahozhatják, s a Tesco visszatéríti a termék vételárát.

Az új Tesco áruház, a többi hasonló expressz üzlethez hasonlóan hétfőtől vasárnapig, minden nap 6.30-22.00 óra között várja a vásárlókat.

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon több mint 20.000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 18 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként több mint hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként közel 1.500 magyar vállalkozással áll kapcsolatban, élelmiszerválasztékában 3.200 saját márkás termék található, melynek nagyjából fele magyar termék.  Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu weboldalon olvashatóak.

Fotó: Tesco

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu