Születésnapi köszöntés.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

2010  június 17.-én, Törökbálint Város Önkormányzata nevében törökbálinti idős lakost köszöntött, Csuka Attila alpolgármester, Rothauszky Györgyné képviselő asszony.

 

Kedves Olvasó!

2010. június 17-én, Pótor Pálnét Gizi nénit a 90. születésnapján köszöntötte Csuka Attila alpolgármester és Rothauszky Györgyné képviselő asszony. A köszöntésre a Munkácsy Mihály Művelődési Ház, Wittinger termében került sor. A köszöntés helyszíne az előzőekhez képest szokatlan volt, de az ok egyszerű, éppen átépítés folyik Gizi néni lakásában.  Csuka Attila alpolgármester egy gyönyörű virágcsokorral és az emléklappal, Rothauszky Györgyné az elengedhetetlen tortával és egy gyümölcs kosárral köszöntötte Gizi nénit ezen a szép napon. Gizi nénit elkísérte menye, Pótor Szilvia is. A köszöntések elhangzása után a tortáé volt a fő szerep, amelyen Gizi néni elfújta a gyertyákat.

Ezt követően egy szelet torta elfogyasztása közben tudtunk meg többet. Gizi néni Újszászon született, egy fiú gyermeke és két unokája van. Nyiregyházán éltek sokáig, 2005 óta laknak Törökbálinton, Fia három diplomát szerzett, férje agrár mérnök volt.

Szeret olvasni, Tv-t nézni, nagyon szereti a történelmi és zenés műsorokat. Imádja a történelmi regényeket. Saját magának főz, ehhez a bevásárlásban sokat segítenek.

Egészsége nem rossz, vérnyomás gondjai vannak, illetve a térde fáj Gizi néninek. A hosszú élet titka Gizi néni szerint: Mindig előre kell tekinteni, pozitívan kell a dolgokhoz hozzá állni. Azt hiszem Gizi nénitől elfogadhatjuk ezeket a tanácsokat.

/ Hopka László /

 
 

Kedves születésnapos! A Bálintinfo.hu is köszönti, és jó egészséget kíván!

  Fotó: Hopka László

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu