Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
Szalagavató
Bálint Márton Általános és Középiskola
Törökbálint 2012
Kedves Olvasó!

Szalagavató ünnepség volt a Bálint Márton Általános és Középiskolában 2012. február 3. az iskola sportcsarnokában, ami kijelenthetem, hogy zsúfolásig megtelt. A szalagavatót Keszler Márton igazgató nyitotta meg rövid beszédét követően. Ezt követően a 13A és 13B osztály szalagtűzése következett, azonban előtte az igazgató úr, illetve az osztályfőnökök, Szilágyi Júlia és Kiss András is szalagot kaptak.

 

Szalag tűzés után az osztályokat osztályfőnökük látta el néhány jó tanáccsal a jövőre vonatkozólag, illetve felelevenítettek személyre szóló eseményeket a diákok iskolában töltött éveiről, amin a diáksereg és a szülők is jól mulattak. Ez után következtek a műsorok, benne a tanárok meglepetés produkciójával. Az előadott produkciókat felesleges lenne itt most felsorolnom, ezért azt javaslom, hogy tekintsék meg a videó felvételt, amely az est teljes forgatagát tartalmazza 45 percben.

Így zajlott le 2012-es szalagavató Törökbálinton,  látszott, hogy sok munka volt az előadásokban. A diákok sikeresen megugrották a feladatot, pedig biztosan izgultak.  Szerintem mindenkinek nagyon tetszett a műsor, amit a közönség soraiból hömpölygő taps és üdvrivalgás fémjelzett a legjobban.

Egy negatívumot mindenképpen meg kell említenem, a világítás sajnos nem volt alkalmas a tökéletes videó anyag készítéséhez, ami viszont azért bosszantó, mert egyszeri alkalom ez a diákok életében itt a kirepülés előtt, és érthetően sokan rögzítették az előadást, ami biztos, hogy nagyobb fényben szebben elkészíthető. Az eseményen készült fotók a fotóalbumban tekintők meg.

/ Hopka László /

Megnézem a fotóalbumot !

Fotó & videó: Hopka László

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu