Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Egészség és sport nap a SportParkban

Kedves Olvasó!

A Törökbálinti SportPark és a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet közösen rendezték meg az első Egészség és sport napot, amellyel hagyományt kívánnak teremteni. A mostani rendezvényen a teniszé volt a fő szerep, de ahogy a létesítmény egyre több része készül el, úgy fognak több sportágat bevonni a rendezvénybe. Ezen a napon  lebonyolítottak egy páros tenisztornát, amelynek a díjátadója nem más volt, mint a magyar tenisz legnagyobb alakja Taróczy Balázs.

 A verseny ideje alatt a szanatórium munkatársai, akik kitelepültek a helyszínre, különböző egészségügyi méréseket hajtottak végre az önként jelentkezőkön. Volt: testtömeg index meghatározás, testzsír % mérés, szénmonoxid mérés, oxigénszaturáció mérés, vércukorszint ellenőrzés, tüdőéletkor és kapacitás meghatározás, valamint vérnyomás mérés. A szanatórium munkatársai olyan könnyedén bírták rá a látogatókat a vizsgálatokra, hogy a díjátadóra érkező Taróczy Balázs is azonnal kötélnek ált és részt vett az összes vizsgálaton. A verseny végeztével következett a díjak átadása. A páros tenisz torna helyezettjei a következők lettek:
1. Jakab Ádám és Hay Zsolt
2. Nagymihály László és Belizsa Ernő
3. Tasnádi Andrea és Hámori Zsuzsa

A rendezvény ideje alatt a Törökbálinti Jóakarat Kör Egyesület gondoskodott az üdítőkről és a finom üstben főtt ebédről, amiről mindenki elismerően nyilatkozott. A rendezvény sikeres volt, remélhetőleg a következő közösen rendezett egészségnap már a befejezett sport komplexumban tarható meg, még több sportágat bevonva a rendezvény kereteibe. Mindenképpen köszönet illeti a tüdőgyógyintézet dolgozóit, akik nélkül ez a rendezvény nem lett volna ilyen sikeres.

/ Hopka László /

Megnézem a fotóalbumot !

 
 
 
Fotó & video: Hopka László

 

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu