Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Kedves Olvasó!

A Törökbálinti Shaolin Kungfu Egyesület beszámolóját, és terveit olvashatja az alábbiakban.

Április:

Idén a régi hagyományokat fölelevenítve már tavasszal, az év elején megtartottuk első edzőtáborunkat. A szokásos téli, nyári edzőtábor mellé ezen kívül még egy őszi és több rövid, felkészítő tábort tervezünk a versenyzőknek. Április 5.-én utaztunk le a Kerepesi Shaolin templomba ahol egy hétvégét töltöttünk el sok edzéssel és természetesen jó hangulattal! Már több alkalommal voltunk Kerepesen táborozni, ahol Sifu Robert Lyons is tiszteletét tudta tenni az edzéseken, ezzel is színesítve a tábort és szélesítve technikai tudásunkat.

 

   

Május:

Mint minden évben, idén is megropogtattuk a „majális öreg, poros színpadi deszkáit”. A bemutató nagy sikert aratott, ahol az utánpótlás szakosztály 7 tagja (8-10 éves elszánt sportoló) is megcsillogtatta tudását.

Májusban 19.-én a Shaolin Törökbálint és a Budaörsi Szabadidő és Versenysport Egyesület közös szervezésében a Budaörsi Sportcsarnokban nemzetközi Kungfu bajnokságot rendeztünk. Idén a Magyarokon kívül Cseh, Horvát, Szlovák, Ausztriai, Román, Szerb és Holland versenyzők is ellátogattak hozzánk, hogy összemérjük tudásunkat.

Az erős mezőnyben a törökbálinti Shaolin csapat is jól teljesített. Szerencsére minden tekintettben eredményes és sérülésmentes volt a verseny. A kungfu formagyakorlat kategóriák mellett több mint 100 sanda versenyző küzdelmét láthatta a díszes publikum. A versenyen tiszteletét tette és ünnepi beszédével megnyitotta a programokat Géczy Krisztián Törökbálint Város Képviselője. Ezúton is köszönjük, közreműködését.

Név

Kategória

helyezés

Kósa Panna

gyermek lány ököl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

1

Kósa Benedek

gyermek fiú ököl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

5

Röss Kevin

gyermek fiú öl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

6

Séra Domonkos

gyermek III ököl formagyakorlat

3

Séra Salamon

gyermek fiú II.  öl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

1

Süli Botond

gyermek II ököl formagyakorlat

4

Süli Botond

gyermek II. rövid fegyver

3

Takács Dalma

felnőtt nő ököl formagyakorlat

1

Turcsány Erik

küzdelem -70kg

3

Verecki Bence

gyermek fiú 2 öl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

2

Vereczky Áron

gyermek IV ököl formagyakorlat

5

Vörös Kristóf

gyermek fiú  öl-formagyakorlat Lia Hua Chuan

4

Wittinger Tamás

gyermek IV fiú ököl formagyakorlat

3

Wittinger Zoltán Tamás

felnőtt férfi ököl formagyakorlat

6

 

Nyár

 Már most készülünk nyári edzőtáborunkra, amit idén a közkívánatnak eleget téve víz közelébe tartunk. Dunapatajra, a Szelidi-tóhoz utazunk augusztus 4.-én, ahol több érdekes program, jó társaság és ez alkalommal „vízben edzés” is vár minden kedves érdeklődőt

Szeptemberben 15 éves a Törökbálinti Shaolin Kungfu!

 Szeptemberben lesz 15 éve, hogy az első Shaolin Kungfu edzések elkezdődtek Törökbálinton.  Az elmúlt 15 évben rengeteg fellépést, rendezvényt és eredményesen zárult verseny tudhatunk magunk mögött. Ezt a jubileumi évfordulót méltó képen szeretnénk megünnepelni.

 

 

Szeptember 1.-én délután 18:00-kor a Művelődési ház színháztermében tartunk egy nagyszabású kungfu bemutatót, ahol a törökbálinti harcosokon kívül több nagy magyarországi harcművész is színpadra lép. Majd ezután fotó és videó vetítés lesz az elmúlt 15 év legszebb perceiből.

Erre a nemes eseményre már most meghívunk minden kedves érdeklődőt!

A belépés díjtalan, várunk mindenkit sok szeretettel!

 / Telegdy Ákos /

fotó: Shaolin Egyesület

 
   

 

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu