Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

 

Előző héten történt

A Budaörsi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. január 26. és 2015. február 1. közötti időben 8 közúti közlekedési baleset történt, melyekből 4 esetben anyagi kár keletkezett, 3 balesetben pedig három személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett. További 1 balesetben egy személy súlyos sérüléseket szenvedett. A budaörsi nyomozók és vizsgálók 13 bűnügyben tettek vádemelési javaslatot az illetékes ügyészség felé, továbbá 3 esetben kezdeményezték a gyanúsítottak bíróság elé állítását.

 

Külföldön vásárolt autóra helyezte fel az ideiglenes rendszámot

A pilisvörösvári rendőrök egy 53 éves helyi férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Lajos 53 éves pilisvörösvári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. január 27-én 9 óra körüli időben Pilisvörösvár belterületén az általa vezetett és a tulajdonát képező személygépjárművel úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az eredetileg rendszám nélküli járműre jogosulatlanul egy ideiglenes rendszámot helyezett fel.

A pilisvörösvári rendőrök ellenőrzés alá vonták az 53 éves helyi férfit, aki a gépjárművel egy autószerelő műhelynél állt meg.

A járőrök K. Lajost a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Dulakodtak, majd egy autót is megrongáltak

A budaörsi rendőrök egy helyi testvérpárt fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. László 41 éves és G. József 44 éves budaörsi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak – eddig ismeretlen – harmadik társukkal együtt 2015. január 27-én 22 óra 30 perc körüli időben Budaörsön, az utcán előzetes szóváltást követően dulakodni kezdtek egymással, majd eközben egy ott parkoló, lezárt állapotban lévő gépkocsi hátsó szélvédőjét betörték és a helyszínről távoztak.

A rendőröket állampolgárok értesítették.

Az adatok beszerzését követően a budaörsi rendőrök G. Lászlót és G. Józsefet – fél órán belül – otthonukban elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A verekedésben résztvevő harmadik társuk azonosítása folyamatban van.

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Sportruházatot loptak

A törökbálinti járőrök két fiatal nőt fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Brigitta 24 éves és K. Zsanett 23 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. január 29-én 15 óra körüli időben egy biatorbágyi bevásárlóközpont egyik sportüzletében különféle ruházati cikkeket vettek magukhoz, melyekkel a próbafülkébe mentek és ott az áruvédelmi eszközt fogóval, valamint egyéb kézi szerszámokkal eltávolították a ruhákról. Az eltulajdonítani kívánt termékeket a ruházatukba rejtették és azokkal fizetés nélkül távoztak az üzletből.

Ezt követően átmentek egy másik sportcikkeket árusító üzletbe, ahol szintén magukhoz vettek különböző ruhadarabokat, melyekről a próbafülkében ismételten eltávolították az áruvédelmi eszközöket. A gyanúsítottak ebből az üzletből is fizetés nélkül kívántak távozni, azonban a bűncselekményüket a dolgozók észlelték és a rendőrség kiérkezéséig feltartóztatták őket.

S. Brigittát és K. Zsanettet a törökbálinti rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Digitális készülékeket készült lopni

A rendőrök egy 29 éves budapesti férfit fogtak el, aki egy budaörsi bevásárlóközpontban digitális készülékeket kísérelt meg eltulajdonítani.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Zsolt 29 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. január 30-án 1 óra körüli időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban magához vett egy GPS készüléket, valamint egy fényképezőgépet. A 29 éves férfi a termékekről eltávolította az áruvédelmi eszközt, de feltehetően észrevette, hogy bűncselekményét az áruház alkalmazottai észlelték, ezért a digitális eszközöket egy polcra tette. Ezt követően megpróbált távozni az üzletből, de a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták.

R. Zsoltot a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Illegálisan vágták ki a fákat

A biatorbágyi rendőrök két helyi férfit fogtak el, akik az engedély nélkül kivágott fával tüzelni szerettek volna.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tamás 60 éves és K. Gyula 37 éves biatorbágyi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. január 30-án 9 óra körüli időben Biatorbágy egyik erdős területén engedély nélkül több fát kivágtak.

A két férfi nem tudta felmutatni a szükséges papírokat, a fákat jogellenesen vágták ki. K. Gyulát és társát a biatorbágyi körzeti megbízottak elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Hamis, lejárt vezetői engedéllyel igazolta magát

A pilisvörösvári rendőrök egy 54 éves férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Gábor 54 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. január 30-án 11 óra 50 perc körüli időben Solymáron közlekedett személygépkocsijával, mikor a pilisvörösvári rendőrök közúti ellenőrzés során igazoltatták.

Az 54 éves férfi a vezetési jogosultságának igazolására egy szlovák vezetői engedélyt adott át a rendőröknek, mely vezetői engedély – a beszerzett információk alapján – 2006-ban selejtezésre került, valamint másik személy nevére volt kiállítva.

S. Gábort a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Pilisvörösvári Rendőrőrse állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Főzni és pihenni szeretett volna

A törökbálinti rendőrök egy 25 férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Attila 25 éves férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. február 1-jén 12 óra körüli időben egy törökbálinti hétvégi házba - a tulajdonos tudta és engedélye nélkül - a konyhaablak befeszítésével bement és ott főzni kezdett. A cselekmény elkövetése közben az ingatlan tulajdonosa megzavarta.

N. Attilát a törökbálinti rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu