Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

  RENDŐRSÉGI HÍREK

 Először barátnőjét, majd egy segítséget nyújtó férfit bántalmazott

A budakeszi rendőrök egy 38 éves férfit állítottak elő.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Ü. Krisztián 38 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. augusztus 9-én 22 óra 30 perc körüli időben Budakeszin, az utcán bántalmazta élettársát. A nő az ütések következtében- az elsődleges orvosi vélemény alapján- könnyű sérüléseket szenvedett. A bűncselekményt egy arra járó férfi észlelte, aki felszólította Ü. Krisztiánt arra, hogy hagyja abba a bántalmazást, aminek a 38 éves férfi először eleget tett.

Ezt követően a gyanúsított a helyszínről távozó férfi után futott, akit megpróbált ököllel megütni, majd megrúgta a bal térdét. A rúgás következtében a sértett orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Ü. Krisztiánt a budakeszi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellene- szabadlábon hagyása mellett- a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

Kábítószert fogyasztott

A budaörsi rendőrök egy 15 éves fiút gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves budaörsi fiú ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított 2014. augusztus 9-én a délutáni órákban kábítószergyanús anyagot vásárolt, melyet később budaörsi otthonában el is fogyasztott. Az ismeretlen szer hatására a fiú önkívületi állapotba került, ezért a helyszínre érkezett mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A rendőrök a lakásban talált kábítószergyanús anyagot lefoglalták.

A kórházban elvégzett vizsgálatok követően a budaörsi rendőrök a 15 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki. A vele szemben elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott kábítószer használatára.

A 15 éves férfi ellen a további eljárást szakértők bevonásával a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu