Pedagógusnap

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

Kedves Olvasó!

Pedagógusaink ünnepe!

Nemcsak ez a nap, hanem a tanév Velük eltöltött valamennyi napja elismerést érdemel.

Turai István polgármester úr ebben az évben is végiglátogatta Törökbálint óvodáit, ahol melegszívű, kedves fogadtatásban volt része. A látogatás alkalmával köszönetüket fejezte ki azért a sok munkáért, amit a város gyermekeiért végeznek. Ott volt minden óvó néni, dadus néni, konyhás néni és mindenki, aki az intézmények működéséhez elengedhetetlen.

Az óvodai látogatás egyik fénypontja Veszely Noémi 8. osztályos tanuló volt, aki Szabó Lőrinc versével szórakoztatta pedagógusainkat. A délelőtti látogatásokat koszorúzás követett a Törökbálinti Köztemetőben, ahol intézményeink vezetői, dolgozói és diákjai rótták le kegyeletüket a Pedagógus kopjafa emlékművénél.

Koradélután a művelődési házban szeretettel várta a szervező, iskoláink dolgozóit és mindazokat, akik részt tudtak venni a pedagógus napi rendezvényen. Az ünnepi műsort a Zimándy Ignác Általános Iskola diákjai előadásában láthattuk, kicsiket és nagyokat egyaránt. A ceremóniát az ünnepi beszédek és díjátadók előzték meg. Turai István polgármester Törökbálinti Önkormányzat a Volf György-díjat Karsainé Gasser Mária óvodapedagógusnak és Balogh Zsuzsanna iskola pedagógusnak adta át.

A műsor befejeztével pezsgő és állófogadás várta pedagógusainkat. Városunk ezzel a nappal és apró ajándékkal igyekezett kifejezni és megerősíteni minden pedagógust és az intézményekhez tartozó dolgozókat arról a rendkívül fontos munkáról, ami nélkül nemcsak a ma, de a holnap is megkérdőjelezhető, hisz a jövő nemzedéke az Ő kezükben van.

Végül köszönet a szervezőnek, Vokány Erika oktatási és kulturális referensnek, aki immár 2. alkalommal lepi meg városunk pedagógusait e szép ünnepnappal.

/ Hopka László /

 
 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu