Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Olvasás Napja Törökbálint 2012

Kedves Olvasó!

Olvasás Napja a Törökbálinti Wolf György Könyvtárban. 2012.02.18-án délután öt  órától éjfélig lehetett részt venni ezen a meghitt hangulatú eseményen, amelyre kamerával Magam is el látogattam. A felhívás szerint vártak minden olyan vállalkozó szellemű jelentkezőt, aki kedvenc költőjétől, írójától felolvas legfeljebb 10 perc hosszúságú részletet.

A megjelölt kezdési időpont elérkezésekor már-már azt hittem, hogy hiába készültem, mert a könyvtárba ekkorra még senki nem érkezett. Aztán ajtócsapódás diszkréten, és megérkezett az első vendég, majd a második, harmadik és így tovább.... 

 

Az első szünetig sikerült rögzíteni a felolvasásokat. Így az elején zömében a gyermek műveké volt a fő szerep, hiszen Ők már este nem lehettek itt. Azt azért mindjárt ki kell jelentenem, hogy bátorság is kell ahhoz, hogy az ember kiüljön egy kényelmes székbe a közönség elé, és a rászegeződő szemek előtt felolvasást tartson. Minden elismerésem az Önöké kedves felolvasók!

 

A szervezők elmondása alapján minden alkalommal nagy az érdeklődés, ami most is tapasztalható volt. A közel egy óra leforgása alatt versek, mesék, magyar, illetve külföldi szerzőktől hangzottak el. Tekintsék meg a videó filmet, amely az eseménybe enged betekintést.

/ Hopka László /

 

 

 

Megnézem a fotóalbumot !

Fotó & videó: Hopka László

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu