Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Nyugdíjas Klub Mikulása 2012

Kedves Olvasó!

Az idén is megrendezte nagysikerű mikulás ünnepségét a Munkácsy Mihály Nyugdíjas Klub. A mikulást ilyen sok gyerek talán még sosem várta, mint most. A bemelegítésről a Napsugaras Ősz Nyugdíjas Tánccsoport gondoskodott, így alapozva meg az ünnepség hangulatát.

Az előadás olyan hatással volt a Mikulásra, hogy az énekek végére be is futott, de nem jött egyedül, vele jött a krampusz is, aki ezen a napon saját kijelentése alapján jóságos krampuszként lesz jelen, hangzott el tőle.

Ez így is volt, persze a Mikulás kérdésére minden gyerek egybehangzóan jelentette ki, hogy jó volt és megérdemli az ajándékot.

Ajándék osztásnál a bátraké voltak az első ajándékok, amiért verset vagy éneket kellett a Mikulás színe előtt előadni. A gyerkőcök nem voltak szégyenlősek, akadtak szép számmal, akik eleget tettek a Mikulás kérésének. Ez után a nem annyira bátrak is megkapták az ajándékot kis sorban állás után.

Ezután elbúcsúzott a Mikulás, remélhetőleg találkozunk vele jövőre is. Ezt követően táncoktatás volt a műsor, majd kezdetét vette a mulatság, ahol mamák-papák és unokák együtt táncoltak, miközben majszolták a csokoládét, süteményt.

Így telt el az idei mikulás ünnepség a nyugdíjas klubban. A rendezvényen készült fotók az albumban tekinthetők meg, és kérem tekintsék meg a videó felvételt, amit az eseményen készítettem.

/ Hopka László /

 

Megnézem a fotóalbumot !

 

 
 
Fotó & Videó: Hopka László

 

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.huu