Törökbálinti Katalin Bál 2010.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

November 19-én Katalin Bál volt Törökbálinton a Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

Kedves Olvasó!

Már a bejáratnál látszott, hogy hatalmas az érdeklődés a hagyományosan a Lendvai Károly Férfikórus nevéhez fűződő Katalin bál iránt. A bálra szóló jegyek már jó előre elkeltek, és így aki későn ébredt az már nem tudott ezen a jeles eseményen részt venni. A bál abszolút jó hangulatú volt, a vendégek már a hivatalos kezdés előtt birtokba vették  a táncparkettet. A bált Nagy József a férfikórus vezetője nyitotta meg.

Az első műsorban a Grossturwalle Achte zenés-táncos divatbemutató show-ját láthattuk, ahol Törökbálinti hölgyek bemutatójukkal még a telet is beidézték a terembe. A programot a férfikórus folytatta és két számot adtak elő. Ezt követően a színpadon hárman egy-egy szóló számot énekeltek el. A kórus tagjai miután előadták számaikat, egy szál virággal köszöntötték Katalin ismerőseiket vagy hozzátartozójukat, pont úgy ahogy minden évben.

Ezt követően következett a meglepetés, bár a bál a Katalin névhez kötődik, azért a szervezők a férfiakra is gondoltak, hiszen egy nyolc fős hastáncos csoport adott műsort, ami nagy meglepetés volt a javából. A táncosok nem csak a színpadon, hanem a közönség között is táncot lejtettek, amin még Én is meglepődtem. A műsorok után a továbbiakban a mulatozásé volt a fő szerep, amit egy kis időre a tombola sorsolás szakított meg. A bálon a MIXtrió zenekar szolgáltatta a talp alá valót. Szerintem a bál jól sikerült, jövőre ismét részt veszek rajta. Az eseményen készült pillanatképek az albumban tekinthetők meg.

/ Hopka László /

Megnézem a fotóalbumot !

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu