Törökbálinti Jóakarat Kör 2011-es bálja.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Jótékonysági Bál 2012

Kedves Olvasó!

2012 október 13-án Megtartotta rendhagyó jótékonysági bálját a Munkácsy Mihály Művelődési Házban a Törökbálinti Jóakarat Kör Egyesület. Az idei rendezvényen, mint eddig minden alkalommal most is sokan vettek részt. A bál háziasszonya Szilber Rita volt, aki köszöntötte a vendégeket, illetve ismertette a további programot.

Ezt követően át adta a szót a bál fővédnökének Csuka Attila képviselő úrnak, aki megnyitó beszédében többek között hangsúlyozta a szervezet fontosságát, mivel a társadalomban egyre nagyobb a leszakadás, ezzel egyre szaporodó feladatokkal kell szembe néznie az egyesületnek. Szavait az egyesületnek szólóan úgy zárta, hogy, jó munkát kíván, illetve minél kevesebbet.

 

A megnyitó elhangzása és a vacsora között még volt idő néhány tánclépésre, amit a bálozók ki is használtak. Ehhez a talp alá valót a tavaly sikeresen bemutatkozott Moonlight-Duo zenekar játszotta.

Megnézem a fotóalbumot !

A vacsora után jött el igazán a tánc ideje, amit 11 órakor csak a tombolasorsolás szakított félbe. Igen értékes ajándékok voltak, köztük két okos telefon is, amelye a Telenor felajánlása volt. A tombola után már csak a táncé és a szórakozásé volt a fő szerep egészen hajnalig, azaz kifulladásig.

Nagyon jó hangulatú bál volt az idei is, szépen szolidan terített asztalok, ízlésesen felszolgált vacsora, és jó akaratú emberek töltötték meg ezen az estén a Művelődési Házat. Kérem tekintsék meg az estén készült video beszámolót, illetve a fotóalbumban a képeket.

/ Hopka László /

 

 

Fotó & videó: Hopka László
 
 

Copyright © Bálintinfo.hu