Jóakarat Kör bálja 2010.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

 

Kedves Olvasó!

A Törökbálinti Jóakarat Kör október 16-án megtartotta idei bálját, amelyet a Szegénység Világnapja alkalmából szerveztek. Bár a hivatalos kezdés nyolc órára volt meghirdetve, ekkor még igen sok asztal üres volt. A kis csúszással elkezdett programok idejére már szinte minden hely gazdára talált.

 A bál háziasszonya László Tünde volt. Megnyitó beszédet mondott Elek Sándor alpolgármester, aki főképpen az alapító tagok családi kötődése miatt is a régi időkre emlékezett a beszédében. A rendezvényen részt vett Géczy Krisztián képviselő úr is.

Megnézem a fotóalbumot !

Az est folyamán fellépő művészek szórakoztatták a közönséget: Cséplő Csaba szólista zongorán kísérte Vékey Mariann. A fellépő művészek a bálon való részvételüket ingyen vállalták. Majd Éles István humorista szórakoztatta a közönséget, akik könnyesre nevették a szemüket a paródiák láttán.   A bál céljával azonosulva a csökkentett fellépti díján túl, Ő is a támogatók sorába állt.

Ezt követően a vacsora következett, majd az izgalmakat a tombola fokozta, ahol a támogatóknak hála, rengeteg ajándékot  sorsoltak ki, sokak többszöri örömére is. A bál hangulatáról ismét a Mix Trió zenekar gondoskodott, és egészen hajnalig húzták a talp alá valót.

A Jóakarat Kör nyilatkozata:

Az idei bál tiszta bevételét, amely közel kettőszázezer forint lett, a vörös-iszap katasztrófa áldozatainak kívánják eljuttatni, amelyről később beszámolunk.

  / Hopka László /

     

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu