Felhívás!

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

 

 

 

Kedves Olvasó!

A Városőrség felhívását osztjuk meg Önökkel

 

Tájékoztatás!

Tisztelt Városőr kollégák, Tisztelt törökbálinti lakosok!

Tekintettel a tartósan nagy hidegre, valamint a várható hó helyzetre, a Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület szakmai vezetése megkéri a kollégákat és a helyi polgárokat, hogy fokozott figyelmet fordítsanak az utcákon egyedül ülő, fekvő, rosszullét jeleit mutató, akár szemlátomást ittas honfitársainkra. Amennyiben ilyet tapasztalnak, értesítsék a mentőket, vagy a városőrség szakmai vezetőit.

Nagyon fontos továbbá, hogy a szokásosnál is nagyobb figyelemmel kísérjék egyedülálló, vagy idős szomszédjuk állapotát. Figyeljenek minden kis apró jelre, például: látták e a nap folyamán, ha nem gáztüzelés van, füstöl e a kémény, nincsenek e nyitott ablakok, ajtók, vagy nem szűrődnek ki a lakásból szokatlan hangok. Esetleg időnként csöngessenek be, amennyiben olya a viszony, kérjenek kulcsot ezekre a hideg napokra, és naponta többször érdeklődjenek, nincs e szükség valamire.

Amennyiben problémát észlelnek, kérjük, értesítsék a városőrség szakmai vezetését, ők megteszik a szükséges intézkedéseket.

A szakmai vezetők telefonszáma megtalálható a Városőrség honlapján, www.varosorseg.com,  a városőrség által szétosztott hűtő mágneseken, valamint ennek a levélnek az alján.

Segítségüket köszönjük

Tisztelettel a Városőrség szakmai vezetői:

Ibrányi Miklós   06 2045 00 510

Kalló Ferenc     06 2040 47 775

Elnök: Géczy Krisztián

 

Törökbálint

2012-02-02

 

 

 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu