Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 
 

Új fagylaltozó Törökbálinton.

Kedves Olvasó!

Új fagylaltozó nyílt Törökbálinton a Posta melletti nagy ABC parkolónál, ami már csak azért is jó mert szinte a "falu közepe". Természetesen megkóstolhattam a fagylaltot és bátran kijelenthetem, hogy a fagylalt vetekszik az Érdi és a Biatorbágyi neves cukrászdák fagylaltjaival. A hűtőpult talán a legnagyobb a környéken 24 féle fagylalt különlegesség vásárolható. Sándor gondolt a diabetikus ízekre is, így 3-4-5 ízben választhatnak azok a kedves vásárlók, akik a normál fagylaltot nem fogyaszthatják, az ízekben ők sem csalódnak.

Ott jártamkor éppen egy család vásárolt a finom nyári édességből és a tekintetek mindent elárultak. Azt hiszem több kört kell majd megtenni ahhoz hogy az összes ízt megkóstolhassuk. Azt is bátran kijelenthetem, hogy ilyen ízletes fagylalt még nem volt Törökbálinton.

Ízek a teljesség igénye nélkül: Velencei álom, citrom, rágógumi, bounty, házi krémes, eper, epres mascarpone, csokis keksz, vanília, csoki, sajttorta, nutellás karamell, sztracsatella, oreo, kinder csoki, stb....

Hihetetlen finom fagylalt kapható a fagyizóban!

Egy online hirdetési oldal életében nincs annál nagyobb öröm, mint hogy üzleti partnerének sikerességről, illetve fejlődéséről beszámoljunk. A Faló vezetője Kovács Sándor (Faló Sanyi) Üzletvezetésének egyik szempontja az ételeik minőségén túl a cég reklámozása, ami folyamatos és egyenletes vásárló tömeget generál az üzletnek, így biztosítva a fennmaradást, illetve a fejlődés lehetőségét. A hosszú évek óta tartó  hirdetése a helyi kultúra támogatását is szolgálja, hiszen helyi civil és kulturális szervezetek politikától mentes megjelenését is csak így tudjuk immár több mint 9 éve biztosítani.

/Hopka László/

 

 

 

Bálinti Fagyi Faló

Nyitva minden nap: 10 - 19

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright © Bálintinfo.hu