Europapier Hungária Kft. Adomány átadás 2010.02.24.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat
 

Kedves Olvasó!

2010. február 24.-én Laskai István a Törökbálinti székhelyű Europapier Hungária Kft. üzletág igazgatója nagy értékű adományt ajánlott fel a Törökbálinti Önkormányzatnak, azzal a céllal, hogy azok az intézmények, amelyeket működtetnek, ellássanak különböző típusú papírtermékekkel. Az adományt a Törökbálint Közbiztonságáért Közalapítvány nevében Vokány Attila kuratóriumi elnök, Heiszer Henrik kuratóriumi tag és Halász Örs a Városfejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója vették át. Mint megtudtam a közalapítvány közbenjárására azért van szükség, mert a szükséges igazolást, az adományozónak csak alapítványoknak van lehetősége kiállítani.

Laskai István az irodájában fogadta a küldöttséget és néhány szóval ismertette a cég tevékenységét, terveit. Majd ezt követően az adomány átadása előtt rövid üzemlátogatásra invitálta  a vendégeket. Bemutatta a cég raktárcsarnokait és árukiadó termináljukat, illetve a raktárcsarnokban működő magas emelésű targoncákat, amelyek a talajba épített jeladók segítségével közlekednek.

Ezután következett az adomány átadása, amely nem kevesebb mint 6 raklap, szépen csomagolt papír volt, ami összesen kb. 3000 kg. volt. A raklapokat a cég saját autójával, és munkatársa segítségével szállítottak át az Önkormányzat kijelölt raktárába.

Az alapítványnak nem ez volt az első ilyen adomány közvetítésében való részvétel, januárban egy szintén Törökbálinti cég adott át adományokat, amelyről néhány nap múlva számolok majd be. Úgy gondolom, hogy köszönetünket fejezhetjük ki az Europapier Hungária Kft. -nek, és személyesen Laskai Istvánnak. Köszönjük!  

/ Hopka László /

 

 

 

 

Fotó: Hopka László