Erdélyi Magyarok Törökbálinti Egyesülete - Télapó ünnepség 2010.

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Kedves Olvasó!

Az Erdélyi Magyarok Törökbálinti  Egyesülete 2010. december 2-án, megtartotta a gyereknek a Télapó ünnepségét. A rendezvény a Munkácsy Mihály Művelődési Házban kapott otthont. Az idei alkalommal feltűnően sok gyerek és szülő érkezett, a tavalyihoz képest. A gyerekek szemében csillogást és várakozást lehetett felfedezni, és azt a jóságot, amivel a szüleiket ilyenkor elbűvölik.

Az ünnepségre érkezőket Fábik István az egyesület elnöke köszöntötte. Köszöntő után Sebestyén István (Nívó díjas és kétszeres Kárpát-medencei Vass Lajos nagydíjas) ének és mesemondó művész szórakoztatta a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

 

A mesélőt nagy tapssal jutalmazták a mese végén a vendégek. Mese után  megérkezett a Mikulás a helyszínre. Nagy zsákjában minden gyerek részére volt ajándék, amelyet először egyesével osztott, aztán a gyerekek lerohanták, és már egyedül nem is bírta a rohamot. Ajándékokkal a kezükben már sokkal nyugodtabbak lettek a gyerekek. Beszélgettek, a bátrabbak a ölben ülve fotókat készítettek a Mikulással. E-közben üdítőket és aprósüteményeket szolgáltak fel a vendégek részére. Ezután a hosszú útjára hivatkozva  elbúcsúzott a Mikulás gyerekektől. Észre sem vettük, hogy milyen hamar eltelt ez a másfél óra. Az eseményen készült fotók az albumban tekinthetők meg.

/ Hopka László /

Megnézem a fotóalbumot !

 

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu