Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

15 éves az "Ein Herz für Kinder" Csupaszív kényelvű óvoda

Kedves Olvasó!

Október 5-én ünnepelte 15 éves évfordulóját az "Ein Herz für Kinder" Csupaszív kétnyelvű Óvoda. Az ünnepségre a Munkácsy Mihály Művelődési Házban került sor. A rendezvényen felléptek az óvodásokon kívűl a szülők, akik tánccal, illetve egy színdarab előadásával örvendeztették meg a közönséget. Az eseményen köszöntőt mondott Turai István polgármester és Németországból érkezett testvéróvoda képviselője is. Az ünnepségen részt vett Süssen volt polgármestere Rolf Karrer városunk díszpolgára.

A műsor a gyerekek német nyelven elmondott versével kezdődött, majd egy gitár kísérettel egy ének előadása következett. Ezt követte a szülőkből és gyerekekből álló csoport színi előadása, majd ezután átadták a színpadot a szülőknek, akik erre az alkalomra két táncot tanultak meg. Az ünnepséget Szinkulics Ágnes a színpad előtt tartott össztánca zárta.

A Művelődési Ház udvarán folytatódott a rendezvény. Megkezdődött a csupaszív vásár, ami nagyon jó ötletnek bizonyult. Igazi kis vásár hangulatát lehetett átélni, volt házi lekvár, kenyér lángos, pattogatott kukorica, diótörés, fotó paraván, étel ital, gyerekeknek különböző játékok és jó kedv. Az ünnepségen készült fotók az albumban tekinthetők meg, és kérem tekintsék meg a videó összefoglalót is.

/ Hopka László /

 

Megnézem a fotóalbumot !

 
Fotó és Videó: Hopka László
 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu