Baleset 2010.11.23. 19:30

Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Súlyos baleset Törökbálinton a Hegyalja úton.

November 23. -án este 19.30 kor Törökbálinton a Hegyalja út és Márta utcai kereszteződésnél hatalmas csattanásra riadtak a környéken lakók. Súlyos közlekedési baleset történt, amelyben egy személy súlyos, három személy könnyebb sérülés szenvedett.  A mentők mind a négy sérültet kórházba szállították.

Egy kék színű Seat Ibiza, és egy ezüstmetál Ford Galaxi típusú személygépkocsi ütközött össze. A Seatban négyen utaztak, két felnőtt, egy fiatalkorú és egy gyermek. A Fordban  egy személy utazott. A helyszínre több mentő autó és két tűzoltó kocsi vonult ki. Egy súlyos sérültet a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a gépjárműből. A Ford vezetője sérülés nélkül úszta meg a balesetet. Az ütközés során mindkét autó elhagyta az úttestet és az út menti vizes árokban álltak meg. A Seat ezen felül neki csapódott egy villanyoszlopnak is, ami a sérülések nagy részét okozhatták. 

A  helyszínen olyan hírek keringtek, hogy az Anna-hegy irányából nagy sebességgel érkező Seat Ibizán a fényszóró sem volt felkapcsolva. Az úttesten erős féknyomnak szinte nyoma sem volt látható, olyan gyorsan történt a baleset, hogy valószínűleg vészfékezésre sem volt idejük a vezetőknek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

/ Hopka László /

 

Fotó: Hopka László

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.hu