Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Baleset a Hegyalja úton, helikopter a helyszínen.

Kedves Olvasó!

2010 július 24-én szombaton 14 óra körül hatalmas csattanás kíséretében, Törökbálinton a Hegyalja úton, néhány méterre a Diósdi úti kereszteződés előtt,   súlyos közlekedési baleset történt. Egy piros Daewoo FSO típusú autó az úttestről letérve, nekicsapódott egy villanyoszlopnak, amelyet tövestől kitört és a járdán keresztül sodródva egy ingatlan kerítése állított meg. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a járdán éppen akkor senki nem közlekedett, illetve hogy a kerítés megállította a járművet, mert a kerítés mögött több méter szintkülönbség volt, amibe ha belezuhan a jármű, akkor sokkal nagyobb sérülésekhez vezetett volna a baleset.

 A balesetben két férfi sérült, a vezető könnyebben, még utasa súlyosabban, de nem életveszélyesen. A helyszínre a Törökbálinti légi-mentő állomásról, mentő helikopter érkezett, hogy a sérülteket ellássa. A sérültek ellátása után, a sérültet a kiérkező mentőautó szállította a János-kórház baleseti sebészetére, mint megtudtam a légi mentőktől.

Az anyagi kár jelentős, néhány ingatlanon több órán keresztül nem volt áramszolgáltatás, illetve a kábeltelevízió gerinc vezetéke is több helyen sérült. A kitört villanyoszlopot az Elmű szakemberei kicserélték. A sérült járművet autómentő szállította el a helyszínről, amelyben a kár több százezer forint lehet.

A Tököli illetőségű vezető elmondása alapján a balesetet az okozta, hogy a szemében hirtelen fájdalmat érzett, ezért egy pillanatra becsukta, mire kinyitotta a szemét a jármű letért az útról, és már nem tudott mit tenni, olyan gyorsan zajlottak az események.

/ Hopka László /

 
 

Copyright (c) Bálintinfo.huu