Főoldal Mesterkereső Telefonszámok Apróhirdetés Szolgáltatók Információk Kapcsolat

 

Kedves Olvasó!

A Bükki aratófesztiválról kaptunk beszámolót, ezt most megosztjuk Önökkel

Végre elérkezett a várva várt nap. Nagyon szívélyes fogadtatásban részesültünk büki barátaink jóvoltából. Baranyai Robert alpolgármester, Antalovits György, Varga Zsóka, Szabó József, valamint a Művelődési Ház részéről Tóth Tamás és Bene Judit üdvözölte a Baráti Társaságunkat, mint a büki utazásunk szervezőjét. Nagyon fontos kiemelni, hogy Törökbálint már 10 éve részt vesz az Aratófesztiválon, meglepetésként büki barátaink állófogadást rendeztek, lehetőséget adva, hogy méltóan megünnepeljük a 10 éves Törökbálinti arató bandákat.

Minden arató banda tagunk emlékplakettet és emléklapot kapott 10 éves munkája elismeréseként. Arató bandánkat az 5 éve velünk együtt arató Nagytétény és Soroksár Baráti Társaságunk tagjai is erősítették. Törökbálint várost Géczi Krisztián és Gyurasits Tamás képviselte. Külön megemlítjük és köszönjük Turai István Polgármester Úr támogatását utazásunkhoz. 

Vidám hangulatban foglaltuk el szállás helyeinket, ezután különböző járművekkel kimentünk a fürdőnél felállított sátorhoz az ünnepi megnyitásra, ahol Bük polgármestere Németh Sándor Úr is köszöntötte a Bük-Törökbálint Baráti Társaságot, és a 10 éves Arató bandát, ezután átadták-átadtuk az ajándékokat. Sajnos közben elkezdett esni az eső, így az aratás elmaradt.

Szerencsére a sátorba szorulókat társaságunk tagjai a Mester-Barabás szaxofon-harmonika duó szórakoztatta egy jó ideig.  Reméljük jövőre kegyes lesz hozzánk az időjárás is. Mindenek ellenére elmondhatjuk, hogy  a baráti kapcsolatunk elmélyítése és tovább vitele érdekében tett erőfeszítéseink a büki és a törökbálinti hozzáállásnak köszönhetően bizakodóvá tett bennünket.

Honlapunkon www.buktbalint.mlap.hu oldalon folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat és olvasóinkat a Baráti Társaságunk eseményeiről.

/ Haraszti Gyuláné elnök /

 

Fotó: Bük-Törökbálint Baráti Társaság

 

Megnézem a fotóalbumot !

 
 
 
 

Copyright ©  Bálintinfo.hu